8.4 C
Zagreb
6.8 C
Zürich
11.5 C
New York
15.5 C
Buenos Aires
23.5 C
Melbourne
Srijeda, 24 travnja 2024
spot_img

Kad “Sokolovi” tulumare, dobra zabava je zajamčena

Čak ni zima i loše vrijeme ne mogu spriječiti bajkere da naprave pravu feštu i zabave sve prisutne.

To uopće ni ne čudi jer su MK Sokolovi Croatia prošle godine proslavili svoju desetu obljetnicu. Imaju oni dovoljno utakmica u nogama i znaju svojim gostima ponuditi vrhunsku zabavu kakvu i traže svi zaljubljenici u svoje motocikle. Živa glazba, ukusna hrana, hladno piće te veseli i gostoljubljivi domaćini još jednom su pokazali da znaju što rade. Žurka je trajala do kasno u noć, a sudeći po atmosferi i licima gostiju, svi su se odlično zabavljali.

Deset godina zabave u ozbiljnosti koje zahtjeva ovaj hobi

MK Sokolovi Croatia su osnovani 2006. godine u vrtu jednog od šestorice osnivača. Danas broje 34 članova i tri ponosne članice.

Upravu čine: predsjednik Zvonko Potočanac Kameni, potpredsjednik Trupina Anto, tajnik Ivančić Božo, blagajnik Bajdak Slaven i domar Bozić Kristian Kiki“Sokolovi” su obiteljski orjentirana udruga pa veliku ulogu u svim događajima imaju članovi i članice koji ne voze motocikle.

Udruga je vrlo aktivna u svim događanjima koje organiziraju udruge diljem Švicarske, a veza su s domovinom. Tome u prilog govori i činjenica da organiziraju i rado sudjeluju u humanitarnim akcijama za različite ustanove i sve potrebite u domovini.

U svojim prostorijama nude različite  sadržaje, za svakoga ponešto: gledanje utakmica Hrvatske reprezentacije, tematski partiji, obilježavanja obljetnica i mnoge druge. Sve to poprate ukusnom hranom i srdačnim gostoprimstvom.

Novosti se mogu pratiti na FaceBook stranici MK Sokolovi Croatia ili na www.mk-sokolovi.com

Veseloj se ekipi zainteresirani mogu pridružiti u njihovim prostorijama Klubhaus Sokolovi, Neuhaltenring 1, 6030 Ebikon.

Žena, majka, bajkerica

Kaže se da iza svakog uspješnog muškarca stoji uspješna žena. Ova krilatica bi se vrlo lako mogla primjeniti na “Sokolove“. Snažne, hrabre i sposobne žene koju su jako važan dio ove vesele družine.

Tri članice i same voze motocikle, a ostale kraljice redovito prate svoje jače polovice ; kako na njihovim turnejama, tako i u svemu što organiziraju.

Sve one imaju svoj posao, djecu i domaćinstvo koje vode i uspješno balansiraju između obveza svakodnevnog života i hobija svojih supruga koji je postao i njihov hobi. Vesele, nasmijane, uvijek spremne na šalu svakako ovoj udruzi daju prepoznatljiv pečat.  Jedino što mi možemo jest podržati ih.

I na kraju, dragi sudionici u prometu ne gledajte  «ispod oka» kada uočite motoriste na cesti. Pripazite na njih kao što i oni paze na vas jer oni su nečiji roditelji, supružnici i djeca!

POVEZANI ČLANCI

Najnovije